En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

İzinsiz fotoğraf, yazı ve video v.b kullanımı neticesinde kanuni iş uygulanacaktır. TEKNODEVA

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Projeye en makul Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı harbi rahat oluşturulan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlıklı evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu alfabemızda;

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı aralık otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı olur.

Belli başlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lügat konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk buyurmak çetin ve güvensiz olacağı bağırsakin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en isabetli paha politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

FEZA Cümle Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı saf otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı olabilir.

Standart bir evgin çıkış bapsı umumiyetle 2000 TL ile 4000 TL arasında değişen bir fiyata mevla olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve özge özellikleri üzere faktörler fiyatı etkisinde bırakır.

ürkü pas sayesinde muhtevaerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı hak iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde evgin çıkış yangın kapısı kuruluşlabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page